KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS, Pengganti Diet Yang Sedap & Selamat

KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS, Pengganti Diet Yang Sedap & Selamat | Setiap wanita pastinya mengimpikan bentuk tubuh badan yang kekal langsing selain mempunyai penampilan menarik. Lagi-lagi apabila usia sudah makin bertambah, kesihatan perlu dijaga sebaiknya dengan memastikan pengambilan diet seimbang.

Maklumlah setiap hari selera kita makin bertambah hingga tak sedar menyebabkan pertambahan berat badan berlebihan. Situasi ini sebenanya sangat tidak bagus untuk kesihatan. Malah setiap hari kita berazam untuk diet namun impian berkubur dek kerana malas mengubah cara hidup.

Penyakit Mudah Datang

Sebenarnya jika berat badan berlebihan akan menyebabakan pelbagai penyakit datang menyerang seperti diabetes, jantung, sakit lutut, mengah dan sebagainya hingga menyukarkan untuk solat dan sebagainya.

Selain bersenam, pengambilan diet yang seimbang sangatlah penting dalam memastikan berat badan sentiasa maintain. Janganlah disebabkan takut angka di penimbang naik, kita terus skip pengambilan makan pagi, tengah hari hingga ke malam.

Sebenarnya ada cara bagi memastikan kita terus mendapat diet seimbang walaupun dalam proses turunkan berat badan.

KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS

Pengganti Diet Bersesuaian

Pengambilan Kitsui Meal Replacement Plus – Choco Cookie & Cream adalah salah satu alternatif terbaik untuk anda yang mahu turunkan berat badan, tetapi masih boleh menjaga diet seimbang.

Produk terbaru KITSUI ini sebagai salah satu pilihan terbaik kerana boleh menjimatkan masa dan mudah diminum. Berbentuk sachet dan boleh dibawa kemana-mana saja dan paling penting selamat untuk diminum tanpa menganggu kesihatan anda.

Makanan tambahan KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS – CHOCO COOKIE & CREAM ini merupakan sejenis minuman.

Dalam satu kotak, mengandungi 15 sachet dalam satu kotak dan setiap satunya seberat 30 gram. Kenapa perlu pilih produk ini? Harganya RM39.90.

Ia menyihatkan kerana rendah kalori dan boleh disediakan dengan cepat pada saat sibuk hendak keluar bekerja atau uruskan anak-anak ke sekolah. 

Ia berbentuk minuman. Hanya perlu masukkan sachet ke dalam ‘shaker’ yang disertakan bersama produk. Kemudian masukkan pula 200ml – 250ml air sama ada sejuk atau panas. Terpulang selera masing-masing. Setelah itu, goncangkan hingga ia sebati. Kemudian, minum. Senang kan?

Untuk kebaikan optimum, jadikan ambil setiap hari, tak kira untuk sarapan, makan tengah hari atau makan malam. Anda akan rasa kenyang dan bertenaga. Orang yang nak diet sangat sesuai mengambilnya. 

Kenapa Program KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS (KMRP) dalam menurunkan berat badan sangat berkesan? Mari kita lihat …

KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS

Apakah KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS ( KMRP ) ? 

– KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS ®️ KMRP adalah program diet yang sangat rendah kalori. Dapat Mengurangkan pengambilan tenaga sehingga 800 kalori sehari bermakna badan anda akan menarik tenaga daripada simpanan lemaknya sendiri. Mudah disediakan, KMRP dirumus secara saintifik untuk memenuhi keperluan pemakanan orang ramai pada program diet kalori yang sangat rendah.

Apa itu KMRP ?  

KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS (KMRP) telah terbukti sangat berkesan dalam pengurusan masalah obesiti.

 Apa kebaikan KMRP  ?

– Pengurusan berat badan

– Penggantian Makanan yang seimbang

Apakah Ciri-ciri kebaikan KMRP ? 

-Berkualiti tinggi dan kaya dengan nutrisi

– Rendah Kalori Hanya 124 kalori setiap sachet. 

– Mengandungi Vitamin & Mineral Penting – Produk KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS (KMRP) mengandungi 18 vitamins dan minerals penting – termasuk vitamin A, B12, B1, B2, B6, D, D3, E, C, magnesium, Zink, kalsium, Biotin yang untuk membantu menjaga kesihatan sepanjang melakukan penurunan berat badan anda.

– Sumber Serat yang Baik – Produk KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS (KMRP) adalah sumber serat yang baik, yang boleh membantu memastikan anda merasa kenyang, sambil menyokong penurunan berat badan anda.

– Rasa Enak. Dirumus dengan chocolate milk powder dan  cip biskut yang lazat dan sebagainya. 

KITSUI MEAL REPLACEMENT Plus (KMRP) – Bertindak sebagai penggantian makanan untuk sarapan, makan tengah hari, atau makan malam. Jom, mulakan perjalanan anda menuju masa depan yang lebih sihat dengan Program KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS ®️ KMRP.

Program KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS ®️ KMRP

DIET PROGRAM KMRP LEVEL 1 – Untuk menurunkan berat badan yang normal (Kurangkan 1 hingga 3 kg sebulan), 1 paket sehari (1 penggantian makanan)

KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS

DIET PROGRAM KMRP LEVEL 2 – Untuk menurunkan berat Badan yang sederhana (Kurangkan 3 hingga 4 kg sebulan), 2 paket sehari (2 penggantian makanan)

KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS

DIET PROGRAM KMRP LEVEL 3 – Untuk menurunkan berat badan intensif (Kurangkan 5 kg & ke atas sebulan), 3 paket sehari + 1 hidangan yang mengandungi sayur-sayuran dan buah-buahan (tiga penggantian makanan)

KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS

Bahan utama yang terkandung di dalamnya:

1. Oat Chips

2. Protein Soya

3. Konjac

4. L – Carnitine

5. 18 Premix Vitamins and Minerals

6. Chia seed

Jadi bagi mereka yang mahu mencari produk pengganti diet bersesuaian, boleh dapatkan KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS ini di mana-mana Watson atau Guardian atau secara online di Lazada dan Shopee dengan harga RM39.90 sahaja.

KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS

Instagram : https://instagram.com/kitsuimalaysia

Tiktok : https://vt.tiktok.com/ZSJUoshPn/

Facebook : https://www.facebook.com/kitsuimalaysia/

Youtube : https://www.youtube.com/c/KitsuiBeautyWebsite : https://kitsui.com.my/

KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS

Artikel Lain: 8 Tips Awet Muda & Cantik Walau Usia Masuk 40an

7 thoughts on “KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS, Pengganti Diet Yang Sedap & Selamat”

Leave a Comment

error: Content is protected !!