KITSUI 39 Superfood Meal Replacement, Pilihan Produk Terbaik Untuk Kesihatan

Masih tercari-cari produk suplemen terbaik yang mengandungi semua nutrien penting yang diperlukan untuk kesihatan tubuh badan, hanya dengan sekali pengambilannya? 

Tak perlu risau atau rambang mata melihat lambakan produk suplemen untuk mendapatkannya di pasaran kerana KITSUI 39 Superfood Meal Replacement menawarkan pelbagai khasiat terbaik yang kita diperlukan untuk kesihatan tubuh badan.

KITSUI 39 Superfood Meal Replacement

KITSUI 39 SuperFood Meal Replacement adalah makanan tambahan yang dicipta khas untuk memberikan sokongan optimum serta meningkatkan kesihatan dan tenaga secara serentak. 

Makanan tambahan ini yang dapat membantu mengurangkan masalah gula tinggi dalam darah, , mengurangkan masalah kolesterol, dan juga mengurangkan masalah tekanan darah tinggi.  Ini semua adalah asas penjagaan kesihatan yang perlu kita jaga untuk sentiasa kekal sihat walaupun pertambahan usia.

Ini kerana KITSUI 39 SuperFood Meal Replacement itu sendiri mengandungi Beta-Glucan BG25, Sacha inchi (Omega 3,6,9), Spirulina dan Prebiotik 10 Bilion CFU untuk memastikan tubuh sentiasa berada dalam keadaan yang terbaik.

KITSUI 39 SuperFood Meal Replacement

Baca Juga: Produk Vitamin KITSUI, Yakin Selamat Dan Dipercayai Ramai Pengguna

Produk Sesuai Untuk Siapa

Produk terbaik ini sangat sekali diambil untuk peringkat usia yang disyorkan. Dan mereka yang mengalami masalah kesihatan. Antaranya:

 • Dewasa dan Warga Emas
 • Sesuai utk sekeluarga 
 • Masalah Gula Tinggi dalam Darah 
 • Masalah Tekanan Darah Tinggi 
 • Mahukan kesihatan Mata
 • Mengekalkan tulang yang sihat
 • Menginginkan tenaga
 • Mencari kesihatan yang lebih baik

Ini kerana KITSUI 39 Superfood Meal Replacement berfungsi untuk mengurangkan gula dalam darah, membantu meningkatkan sistem imuniti dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

Bukan itu saja, pengambillan secara konsisten juga dapat membantu meningkatkan kesihatan sendi dan tulang serta dapat membantu mengekalkan kesihatan mata. Selain itu, terdapat juga kebaikan produk suplemen yang dipercayai ramai ini.

Kebaikan KITSUI 39 Superfood Meal Replacement

1. Nutrien Lengkap : 39 bijirin dan herba, menyediakan pelbagai jenis nutrien penting, vitamin, dan mineral yang membantu menggalakkan tenaga, stamina, kesihatan dan kesejahteraan.

2. Sacha Inci (Omega 3, 6, 9) : Sacha Inchi ini adalah sumber sokongan acid lemak omega 3, 6, dan 9  yang baik untuk kesihatan jantung, fungsi otak dan kesihatan tulang yang mempunyai manfaat menyeluruh untuk kawasan penting ini. Membantu menurunkan tekanan darah tinggi dan kolestrol . 

3. Tiada Gula Tambahan : Beta-Glucan BG25 membantu mengawal paras gula dalam badan secara semulajadi. KITSUI 39 SuperFood Multigrain juga tidak mengandungi gula tambahan. Membantu menurunkan gula dalam darah. 

4. Kesihatan Mata : Produk multigrain mengandungi bahan-bahan seperti Spirulina dan vitamin C, yang membantu membekalkan antioksidan dan nutrien penting bagi menyokong kesihatan mata.

5. Kesihatan Pencernaan dan Sokongan Imuniti: Prebiotik (10 Bilion CFU) dan Spirulina membantu menggalakkan usus yang sihat serta membantu dalam penghadaman, dan menyokong imunisasi dalam badan. Gabungan ini memberikan kesihatan penghadaman dan peningkatan imuniti dengan lebih baik. 

Bahan Utama Isi Kandungannya

Sebagai pengguna kena tahu apa setiap kandungan dalam 39 Superfood Meal Replacement di dalamnya yang sangat diperlukan untuk meningkatkan imuniti dan daya ketahanan tubuh badan: 

39 Bijiran & Herba:

 • Kaya dengan serat makanan
 • Kaya dengan protein sayuran
 • Membekalkan tenaga untuk badan

Sacha Inci (Omega 3, 6, 9): 

 • Kaya dengan Antioksidan
 • Membantu meningkatkan sistem imuniti

Spirulina: 

 • Kaya dengan antioksidan
 • Membantu meningkatkan sistem imun

17 Jenis Vitamins & Minerals: 

 • Membantu mengekalkan fungsi fisiologi kesihatan
 • Kaya dengan antioksidan
 • Membantu menyokong sistem imuniti

Prebiotics (10 Billion CFU):

 • Membantu mengekalkan kesihatan usus
 • Membantu meningkatkan imuniti badan
 • Membantu menggalakkan penyerapan Calsium

Formula komprehensif:

 1. Bijirin & Herba secara semulajadi
 2. Kualiti Premium
 3. Mengandungi nutrien harian yang diperlukan
 4. Kaya dengan serat pemakanan, prebiotik & omega 3,6,9
 5. Mengandungi kalsium, magnesium, zat besi, zink dan Vitamin A,B,C,D
 6. Formula Khas rendah lemak, rendah gula

Kelebihannya

Didatangkan dalam prepack yang sangat mudah untuk digunakan. Hanya pengambilan satu sachet sehari dengan gabungan pelbagai jenis bahan dapat melengkapkan rutin harian anda. Cuma bancuh dengan air atau minuman kegemaran anda dan nikmati rasa yang sedap dan baik untuk kesihatan. 

Cara Penggunaan:

Penggunaan : Campurkan 1 sachet (30gm) dengan 200-250mL air sejuk atau air suam. Anda juga boleh mencampurkannya ke dalam jus, smoothie atau apa sahaja yang anda suka.

Calori : 120.6 kcal sahaja

Info Jenama KITSUI

 1. KITSUI adalah jenama suplemen kesihatan yang dipercayai dan popular di Malaysia selama lebih 20 tahun
 2. Jenama ini sangat mengutamakan kawalan kualiti dan mematuhi piawaian industri seperti ISO, HACCP dan GMP bagi memastikan produk mereka memenuhi piawaian kualiti yang tertinggi
 3. Produk KITSUI menggunakan bahan berasaskan tumbuhan, yang menjadikannya selamat untuk dimakan dan sesuai untuk individu yang mempunyai masalah atau dalam diet seimbang.
 4. Apa yang penting jenama ini diyakini dan disahkan Halal, memastikan pengguna Islam boleh menggunakan produk KITSUI dengan yakin dan tanpa was-was.
 5. Banyak testimoni positif daripada pelanggan yang berpuas hati membuktikan keberkesanan produk Kitsui dalam mencapai hasil yang diinginkan seperti peningkatan tenaga, membantu masalah penghadaman yang lebih baik dan membantu masalah kesihatan yang keseluruhan.
 6. Kitsui juga telah menerima pelbagai anugerah untuk produk berkualiti mereka, termasuk Brand Laureate, Anugerah Asia Halal, Watson Top Brand dan Superhealth Brand
 7. Anugerah diperolehi ini menjadi bukti komitmen KITSUI untuk menawarkan makanan tambahan kesihatan yang selamat, berkesan dan berkualiti tinggi kepada pengguna
 8. Pengiktirafan daripada anugerah ini juga mempamerkan kepercayaan dan sokongan yang KITSUI peroleh daripada pelanggan dan pakar industri.
 9. Komitmen KITSUI terhadap kualiti dan kecemerlangan telah menjadikan mereka jenama yang bereputasi dan dihormati dalam industri suplemen makanan kesihatan.

Antara Produk KITSUI Di Pasaran

KITSUI 39 SuperFood Meal Replacement
KITSUI Belloss Fiber

KITSUI 39 SuperFood Meal Replacement
KITSUI COLLAGEN White

KITSUI 39 SuperFood Meal Replacement
KITSUI Meal Replacement Plus

Antara Pengiktirafan Dan Anugerah Yang Diperoleh

KITSUI 39 SuperFood Meal Replacement

KITSUI 39 SuperFood Meal Replacement

KITSUI 39 SuperFood Meal Replacement

Watsons Brand 2016

KITSUI 39 SuperFood Meal Replacement

KITSUI 39 SuperFood Meal Replacement

KITSUI 39 SuperFood Meal Replacement

Certification of Registration

Produk Diyakini Jualan Secara Online

Leave a Comment

error: Content is protected !!